maandag 15 april 2013

Vastgestelde producten e-Depot beschikbaar


Na een intensief tweejarig traject met experts vanuit alle Regionale Historische Centra en het Nationaal Archief heeft de WVI vier producten opgeleverd die de basis vormen voor de implementatie van het e-Depot. De Regionale Historische Centra en het Nationaal Archief onderschrijven deze producten en gaan die in hun eigen organisatie en voor hun eigen werkingsgebied implementeren.  Tegelijkertijd delen de Regionale Historische Centra en het Nationaal Archief de producten graag met het veld.

Het gaat om:

Bij Architectuur en Metagegevens gaat het gesprek naar buiten: de vastgestelde producten van Architectuur en Metagegevens vormen de basis voor het gesprek (met leveranciers en zorgdragers).

Bij Werkprocessen en Personeel & Organisatie gaat het om het gesprek met elkaar (RHC’s en Nationaal Archief): de vastgestelde producten vormen de basis voor de verdere samenwerking en implementatie in de eigen organisatie.

2 opmerkingen:

ad zei

Stuk over Enterprise Architectuur gelezen. Wat mij betreft prima insteek om via het denken in processen en services (op termijn) goede afstemming te kunnen bereiken. Knap werk.

WVI zei

@ Ad
Dank! Wij gaan er op deze manier graag mee verder!
Roland Bisscheroux
sectie Architectuur WVI